![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზეზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 2,912 რეგისტრ.: 22-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 226 ![]() |
როგორც უკვე ცნობილია ნადირობის სეზონი დაიხურა. ამრიგად საინტერესოა ძვირფასი ფორუმელების აზრი: რამდენად საინტერესო და სასარგებლოა პნევმატიკით ნადირობა.რამდენადაც ადრეული გამოკითხვებიდან ჩანს,ფორუმელთა უმეტესი ნაწილი უპირატესობას სწორედ ნადირობას ანიჭებს.რაც განაპირობებს შეძენილი თოფების მახასიათებელს.
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 1,811 რეგისტრ.: 11-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 110 ![]() |
sekurifa ციყვს იმიტომ არ ჭამენ, რომ გემრიელი ხორცი არა აქვს და მცირეც არის, ამ ორი ნაკლის კომბინაციით მიიღება ბუნებისთვის საზიანო და ჩვენთვის უსარგებლო ქმედება ცოფი კი, პერორალური (ჭამით, კუჭ-ნაწლავიდან) გზით არ გადადის, მითუმეტეს თერმული დამუშავება თუ სათანადო აქვს ![]() ჯერ მოხარშვა, მერე მოთუშვა, და პახოდუ ტომატ ხახვში შაშუშვა, სხვა არაფერია თუარა უგემურობის შენიღბვა, ნუ აპრობირებული მეთოდია, როცა სხვა გზა არ გაქვს ხორცის "ნამდვილი გემო" თუ გინდა გაიგო, მოხარშული ჭამე ![]() მოკლედ მე ნაჭამი მაქვს, მოხარშული, როგორ გითხრა, შემწვარი შვლის ხორცი ჯობია არადა შვლის ხორცის მწვადი ღორის ხორცის მწვადს რომ შედარო, იქნება სხვაობა როგორც 2-იანი და 10 იანი ქულები მართალია გემოვნებაზე არ დაობენო (არადა ყველაზე მეტად მაგაზე დაობენ) მაგრამ, რეალობა ეგრეა პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია Davitus: Jul 28 2011, 10:50 PM
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 1st July 2025 - 04:24 AM |
Hosted by Pro-Service |