![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
მეგობრებო ამ თემში ამოვტვირთოთ ხოლმე ჩვენი ნადავლით და არა მარტო ნადავლით მომზადებული კერძების ფოტოები და რეცეპტები. ![]() უბრალო მრგვალი ბრინჯი (და არა ვითომ სპეციალური, რომელიც 3-4 ჯერ მეტი ღირს.) ნორის ფურცელი ძმარი (სასურველი ბრინჯის) თევზი: სიომგა, ასეტრინა, მასლიანკა, ან ნებისმიერი შებოლილი, დამარინადებული ან უბრალოდ დამარილებული თევზი რომლებსაც თავდაჯერებულად განვაცალკევებთ ძვლებისგან. ცოცხალ თევზს არ გირჩევთ. ბოსტნეული: ავოკადო გრძლად დაჭრილი ან გემოვნების მიხედვით რამე რამე ისეთი, რასაც ხრაშახრუში არ დასჭირდება და სუშის სირბილეს არ დაარღვევს. ხიზალალა: ნებისმიერი ან საერთოდ არაა აუცილებელი ინგრედიენტი. სოუსი, სოიოს სოუსი და ვისაც მწარე უყვარს ვასაბის პასტა. კიდევ ბევრია რაც იშოვება თბილისში, მაგრამ სოუოს სოუსი არის ჩემი აზრით შეუცვლელი. ძირითადი პრინციები ჩამოვწერე და დალშე იმპროვიზაციებიც მოსულა.
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Root Admin პოსტები: 17,350 რეგისტრ.: 9-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: პლანეტა Zorgi წევრი №: 13 ქალაქი:თბილისი ![]() |
bazuka მიახლოვებით რომ წარმოიდგინო კვერცხის ფორმა აქვს ეგ არის დაფქვილი და შემდეგ მაგ კვერცხის ფორმაში დაპრესილინახშირი, როგორც შენ აღნიშნე მარალი წვის ტემპერატურა აქვს და იმიტომაც აკეთებენ ეგეთ შტუკას, რატომღაც ითვლება რომ რაც მეტია ტემპერატურა მით უკეთესია, და ბარბექიუზე რატომღაც ამერიკელები მაგას იყენებენ
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 14th May 2025 - 01:13 AM |
Hosted by Pro-Service |