![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
მეგობრებო ამ თემში ამოვტვირთოთ ხოლმე ჩვენი ნადავლით და არა მარტო ნადავლით მომზადებული კერძების ფოტოები და რეცეპტები. ![]() უბრალო მრგვალი ბრინჯი (და არა ვითომ სპეციალური, რომელიც 3-4 ჯერ მეტი ღირს.) ნორის ფურცელი ძმარი (სასურველი ბრინჯის) თევზი: სიომგა, ასეტრინა, მასლიანკა, ან ნებისმიერი შებოლილი, დამარინადებული ან უბრალოდ დამარილებული თევზი რომლებსაც თავდაჯერებულად განვაცალკევებთ ძვლებისგან. ცოცხალ თევზს არ გირჩევთ. ბოსტნეული: ავოკადო გრძლად დაჭრილი ან გემოვნების მიხედვით რამე რამე ისეთი, რასაც ხრაშახრუში არ დასჭირდება და სუშის სირბილეს არ დაარღვევს. ხიზალალა: ნებისმიერი ან საერთოდ არაა აუცილებელი ინგრედიენტი. სოუსი, სოიოს სოუსი და ვისაც მწარე უყვარს ვასაბის პასტა. კიდევ ბევრია რაც იშოვება თბილისში, მაგრამ სოუოს სოუსი არის ჩემი აზრით შეუცვლელი. ძირითადი პრინციები ჩამოვწერე და დალშე იმპროვიზაციებიც მოსულა.
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
გაგვიზიარეთ ჩვენც ცოდნა მწვადზე. ძირითადი პრინციპები მაინც გაგვანდეთ.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
||
![]() გურუ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 5,577 რეგისტრ.: 19-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 22 ![]() |
გაგვიზიარეთ ჩვენც ცოდნა მწვადზე. ძირითადი პრინციპები მაინც გაგვანდეთ. ნ1, ხრეში მარილი, არავითარშემთხვევაში ე.წ სუფრის მარილი. 2. წყლების დასხმა და ოი აალდა და მსგავსიც შორს, უნდა მაქსიმალურად აცადოთ დანაკვერჩხლება და მერე დაიწყოთ შეწვა 3. რათქმაუნდა ხორცი, ხშირად არჩევანის საშუალება არაა, ამიტომაც მე სამწვადე ხორცს ვურევ საბეკონე ხორცს (მსუქანს, სასალე, მოკლედ რაც ქ ია რა) და შამფურზე ყოველ 2-3 ნაშერსშორის ვატან, რადგანაც ცხიმი უნდა დაიღვენთოს ნაკვერჩხალზე და წამოიღოს ბოლი, რომ მოხდეს შებოლვა, რაც არის რეალური მწვადის არომატი. ბევრი ბოლი გარანტირებული განუმეორებელი არიმატი. ![]() 4. დაშორება ნაკვერჩხალსა და შამფურს შორის, რთულია ამის ახსნა, არც ძალიან ახლოს და არც ძალიან შორს ძალიან შორს როცა აალების შანსი დიდია (მიზეზების წერას არ დავიწყებ, თქვენც კარგად იცით). ახლოს კიდე სათანადოდ ვერ შეიწვება, და შიგნით დარჩება სისხლიანი, გარედან დამწვარი. შეშებზე არაფერს ვიტყვი, ერთი იმას დავამატებ, რომ წალამი წალამი და წალამი
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 13th May 2025 - 11:32 PM |
Hosted by Pro-Service |