![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
მეგობრებო ამ თემში ამოვტვირთოთ ხოლმე ჩვენი ნადავლით და არა მარტო ნადავლით მომზადებული კერძების ფოტოები და რეცეპტები. ![]() უბრალო მრგვალი ბრინჯი (და არა ვითომ სპეციალური, რომელიც 3-4 ჯერ მეტი ღირს.) ნორის ფურცელი ძმარი (სასურველი ბრინჯის) თევზი: სიომგა, ასეტრინა, მასლიანკა, ან ნებისმიერი შებოლილი, დამარინადებული ან უბრალოდ დამარილებული თევზი რომლებსაც თავდაჯერებულად განვაცალკევებთ ძვლებისგან. ცოცხალ თევზს არ გირჩევთ. ბოსტნეული: ავოკადო გრძლად დაჭრილი ან გემოვნების მიხედვით რამე რამე ისეთი, რასაც ხრაშახრუში არ დასჭირდება და სუშის სირბილეს არ დაარღვევს. ხიზალალა: ნებისმიერი ან საერთოდ არაა აუცილებელი ინგრედიენტი. სოუსი, სოიოს სოუსი და ვისაც მწარე უყვარს ვასაბის პასტა. კიდევ ბევრია რაც იშოვება თბილისში, მაგრამ სოუოს სოუსი არის ჩემი აზრით შეუცვლელი. ძირითადი პრინციები ჩამოვწერე და დალშე იმპროვიზაციებიც მოსულა.
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Root Admin პოსტები: 17,351 რეგისტრ.: 9-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: პლანეტა Zorgi წევრი №: 13 ქალაქი:თბილისი ![]() |
bazuka ბაზუკ აქინე ხარ ბიჯო.... რავაა მან დაქმეები, კიდევ არის თოვლი??? სლუში შენ რომელზე ხარ ჩვენი დროით ხაზზე რომ დაგიკავშირდე, ის ბალონი მაქვს გამოსატანი რახანია და ახალი მოდერი გაგიმზადე ტალონისთვის, აქ არ ვიცი რაში გამოიყენებ, მაგრამ თუ გინდა მაქეთ გამოგიგზავნი, თავისი ალუმინის ბიგუდებით და რამე რუმე, სულერ ნოლია ხმა.... ![]()
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 4th July 2025 - 03:08 AM |
Hosted by Pro-Service |