![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
მეგობრებო ამ თემში ამოვტვირთოთ ხოლმე ჩვენი ნადავლით და არა მარტო ნადავლით მომზადებული კერძების ფოტოები და რეცეპტები. ![]() უბრალო მრგვალი ბრინჯი (და არა ვითომ სპეციალური, რომელიც 3-4 ჯერ მეტი ღირს.) ნორის ფურცელი ძმარი (სასურველი ბრინჯის) თევზი: სიომგა, ასეტრინა, მასლიანკა, ან ნებისმიერი შებოლილი, დამარინადებული ან უბრალოდ დამარილებული თევზი რომლებსაც თავდაჯერებულად განვაცალკევებთ ძვლებისგან. ცოცხალ თევზს არ გირჩევთ. ბოსტნეული: ავოკადო გრძლად დაჭრილი ან გემოვნების მიხედვით რამე რამე ისეთი, რასაც ხრაშახრუში არ დასჭირდება და სუშის სირბილეს არ დაარღვევს. ხიზალალა: ნებისმიერი ან საერთოდ არაა აუცილებელი ინგრედიენტი. სოუსი, სოიოს სოუსი და ვისაც მწარე უყვარს ვასაბის პასტა. კიდევ ბევრია რაც იშოვება თბილისში, მაგრამ სოუოს სოუსი არის ჩემი აზრით შეუცვლელი. ძირითადი პრინციები ჩამოვწერე და დალშე იმპროვიზაციებიც მოსულა.
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
geojorjika ოღნდ ის მითხარი ატამის და ნესვის ყიდვას სად აპირებ ეხლა მაგიტო მაინტერესებდა მზა სოუსები იყო თუ სახლში მომზადებული, ჯანჯაფილი და ოზმარინი ოღნდ ამათტან ფრთხილად ნამეტანი მძაფრია ორივე) და სერვირებას უკეთებ. ძალიან ბევრი მკვეთრი გემოებია, რაც ძალიან ართულებს საქმეს და მაგიტო გკითხე ზუსტი მომზადების წესი. ნესვი ატამი ბეკონი როზმარინი ჯანჯარფირი (ეს ორი ძალიან სასარგებლოა) წიწაკები ![]() არ ვიცი რამდენად გამომივა ასეთი ზე მკვეთრი გემოების დაბალანსება ![]()
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 14th May 2025 - 12:04 AM |
Hosted by Pro-Service |