![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
მეგობრებო ამ თემში ამოვტვირთოთ ხოლმე ჩვენი ნადავლით და არა მარტო ნადავლით მომზადებული კერძების ფოტოები და რეცეპტები. ![]() უბრალო მრგვალი ბრინჯი (და არა ვითომ სპეციალური, რომელიც 3-4 ჯერ მეტი ღირს.) ნორის ფურცელი ძმარი (სასურველი ბრინჯის) თევზი: სიომგა, ასეტრინა, მასლიანკა, ან ნებისმიერი შებოლილი, დამარინადებული ან უბრალოდ დამარილებული თევზი რომლებსაც თავდაჯერებულად განვაცალკევებთ ძვლებისგან. ცოცხალ თევზს არ გირჩევთ. ბოსტნეული: ავოკადო გრძლად დაჭრილი ან გემოვნების მიხედვით რამე რამე ისეთი, რასაც ხრაშახრუში არ დასჭირდება და სუშის სირბილეს არ დაარღვევს. ხიზალალა: ნებისმიერი ან საერთოდ არაა აუცილებელი ინგრედიენტი. სოუსი, სოიოს სოუსი და ვისაც მწარე უყვარს ვასაბის პასტა. კიდევ ბევრია რაც იშოვება თბილისში, მაგრამ სოუოს სოუსი არის ჩემი აზრით შეუცვლელი. ძირითადი პრინციები ჩამოვწერე და დალშე იმპროვიზაციებიც მოსულა.
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 11,796 რეგისტრ.: 7-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 8 ქალაქი:Tbilisi ![]() |
ქათმის ფრტები ტეხასურად, მაკარონი , ქარი და ქეშიუ ![]() ქათმის ფრთები ტეხასურად და ხახვის რგოლები ![]() ქათმის ვრაპები ![]() ინდაური ფოთოლით, კომშით და დარიჩინით ![]() ![]() იხვი რავიცი რაღაცნაირად ტერიაკის სოუსით ![]() ![]() ჰოთ ოგი, ბეკონით, დიჟონის მდგოვით, კეთუპით, მოხრაკული ხახვით და კარტოფილი ფრი ![]() ორმაგი ჩიზბურგერი, ბეკონით, ჩედარიტ, ბევრი სხვა ა სხვა სოუსით და საფირმო კოტლეტით ![]() ეს სტანდარტული ჩიზი ტრამპაცუმპებით ![]() პეპერონი, 4 ყველის ![]() ცეზარი , ისე როგორ უნდა იყოს ![]() ალუბლის ტარტი ![]() ფრანგული შოკოლადის კრუასანი ![]() კარამელიზებული მსხალი წითელ ღვინოში , ვანილით და დარიჩინით ![]() კიდევ თუ გადავაწყდი სამე სურათებს დავდებ , დოძუია მაქვს ![]()
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 14th May 2025 - 01:29 AM |
Hosted by Pro-Service |