![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() გურუ ლამა ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 4,686 რეგისტრ.: 10-March 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi წევრი №: 50 ქალაქი:თბილისი ![]() |
ესაა ცნობილი დანის სალესის სისტემის ჩემეული მიმოხილვა. შემიფასეთ ![]()
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() გურუ ლამა ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 4,686 რეგისტრ.: 10-March 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi წევრი №: 50 ქალაქი:თბილისი ![]() |
baxuti ბოლომდე არავინ უყურებთ მოკლედ ![]() ![]() ![]() ისე, აი აქაა მაგის სამშობლო: http://www.aliexpress.com/item/Free-shippi.../791305222.html ja_ja სხვათაშორის ვფქრობდი კიდეც რომ დასახელება უნდა დამეწერა, მაგრამ Free shipping Professional Kitchen Knife Sharpener System Fix-angle 4 Stones Guaranteed 100% ან Professional Kitchen Knife Sharpener System Fix-angle 4 Stones Freeshipping Dropshipping Wholesale სახელად ცოტა დიდი იქნებოდა და არცერთი არაა ოფიციალური, ამიტომაც დავარქვი სათაურს Chinese Edge Pro (ნამდვილი სისტემა Edge Pro-ს ჩინური კლონი)- გაცილებით მოკლე და გასაგები იქნებოდა ვიფიქრე. ჩინელები სახელებზე დიდად თავს არ იწუხებენ და ყველანაირი სიტყვების კომბინაციებს ხმარობენ, მთავარია თემასთან ახლოს იყოს, ამიტომაც თავი შევიკავე მაგისაგან ![]() ხ.მ.ე.ლ.ო არამარტო ქაღალდს - სახლში თუ რამე სერიოზულია დასაჭრელი (თევზი, ხორცი, ქათამი და.ა.შ.) ყველაფერს მე ვჭრი ![]() ![]() sekurifa ეგ მთლა კარგი მეთოდი ვერაა ლესვისათვის და რატო - 1 - დიდია რისკი იმისა, რომ პირის მეათედი მილიმეტრი გადახურდეს და დაკარგოს სასარგებლო თვისებები 2 - 220 -იანი შკურკა ძალიან მსხვილია და მის მიერ მაგ პრინციპით გაკეთებული პირი კი იქნება მჭრელი, მაგრამ აუცილებლად ექნება ნაწიბური რაც მალევე დააბლაგვებს კიდეც პირს და ახლიდან იქნება გასალესი. მაგ მეთოდით გალესილი დანა ვერსადროს იქნება აი ასეთი ბასრი: სხვათაშორის, ამ ვიდეოში ეგ დანა სწორედ ანალოგიური სისტემითაა გალესილი ![]() რა არის ნაწიბური: ![]() მილიმეტრების მეასედს როცა შეადგენს ალბათ ხვდები რა ადვილად ტყდება ეს ნაწიბური და ტოვებს ფაქტიურად ბრტყელ, ბლაგვ ადგილს და არა სუფთა კუთხეს. ბლაგვი ადგილი კინ გაცილებით მალე ცვთება დიდი წინააღმდეგობის გამო, ვიდრე სუფთა კუთხე. სუფთა კუთხის მიღება კი მხოლოდ მყარი აბრაზივებით შეიძლება.
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 12th July 2025 - 12:04 PM |
Hosted by Pro-Service |