![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() პროფესიონალი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 4,677 რეგისტრ.: 26-December 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Georgia, Tbilisi წევრი №: 587 ![]() |
![]() მე დიდი მზარეული არ ვარ, მაგრამ ხშირად მიყურებია თუ როგორ ამზადებენ ნანადირევს და მეც არაერთხელ მომიზადებია ნანადირევი. აქ დავწერ ჩემთვის ყველაზე გემრიელ რეცეპტს. სასურველია სანამ ამას ყველაფერს დაიწყებდეთ დაურეკოთ თქვენს მეგობრებს ახლა ვისაუბროთ იმაზე, თუ როგორ მოვამზადოთ ნანადირევი კურდღელი. ასეთი სახით ვკითხულობთ რეცეპტს ![]() დააა ვემშვიდობებით კურდღელს ![]() (არ დაგავიწყდეთ, რომ მონადირება შეიძლება მხოლოდ სანადირო მეურნეობაში) რა თქმა უნდა პირველ რიგში უნდა გავასუფთავოთ ნანადირევი, ![]() შემდგომ უნდა ჩავდოთ ჯამში და შევუშვიროთ გამდინარე წყალს, სასურველია თუ გამდინარე წყალში დავტოვებთ მთელი ღამით ვინაიდან დარბილდეს ხორცი და გაცილდეს სისხლი. შემდეგ ვიღებთ ამ გაწკრიალებულ ხორც და ვჟრით პატარა ნაჭრებათ, ვიღებთ 4 თავ საშუალო ზომის ხახვს, ვჭრით წვრილ ნაჭრებათ და ვხრაკავთ ზეთში სანამ არ შეწითლდეაბა, ხახვი შეწითლდება თუ არა და ვაყრით ზევიდან დაჭრილ ხორცს, ვამატებთ 250 გრამ კარაქს და 200მლ წითელ ღვინოს. ვაყენებთ ნელ ცეცხლზე. პეროდულად ვუჭყიტინებთ, რომ არ დაგვეწვას ![]() რომ შევატყობთ ხორცი თითქმის მომზადდა (ვსინჯავთ ხორცს) ვამატებთ 0.5 ლიტრ გატარებლ ცოცხალ პომიდორს და ისევ ნელ ცეცხლზე და ვაცდით სადღაც 20 წუთს, რომ იდუღოს. შემდეგ ვამატებთ მარილს, შავ პილპილს და ცოტა წითელ პილპილს. სულ ბოლოს კი ვამატებთ დაჭრილ მწვანე ხახვს არომატისათვის. გახსოვთ დასაწყისში გირჩიეთ მეგობრებს დაურეკეთ მეთქი, ხოდა თქვენ და თქვენი მეგობრები დაჯდებით და ისიამოვნებთ ამ უგემრიელესი კერძით.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 491 რეგისტრ.: 20-January 12 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,487 ![]() |
ilariona არ გინდა მერე რო ეს ყველაფერი ლაივში გააკეთო?? ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
||
![]() პროფესიონალი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 4,677 რეგისტრ.: 26-December 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Georgia, Tbilisi წევრი №: 587 ![]() |
TAMPLIER ეეე, რამდენი კურდღელი მოვამზადეთ იმდენი სურათების გადაღება დამავიწყდა და ახლა არ მაქვს სურათები. მერე კიდევ გავალამაზებ ამ თემას ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#4
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Root Admin პოსტები: 17,350 რეგისტრ.: 9-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: პლანეტა Zorgi წევრი №: 13 ქალაქი:თბილისი ![]() |
ახლა გამოჩნდა, კაროჩე რა ამ რუსულ ჰოსტებს არ დაეხსნებით? ![]() ![]() ![]() ![]() ციტატა(ilariona @ 20th February 2012 - 05:57 PM) ვამატებთ 250 გრამ კარაქს კაკოი უჟას! ![]() ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#5
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 289 რეგისტრ.: 12-June 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,317 ![]() |
ისე, შინაური კურდღელი, მთლიანად აცმული 2 შამფურზე, მარილი და ცოტა აჯიკა! ვატრიალებთ ნელნელა ნაკვერჩხალზე დაბრაწვამდე და..... ნიამ ნიამ არის ესაც! ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#6
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Root Admin პოსტები: 17,350 რეგისტრ.: 9-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: პლანეტა Zorgi წევრი №: 13 ქალაქი:თბილისი ![]() |
monadire. ციტატა(monadire. @ 20th February 2012 - 09:22 PM) ისე, შინაური კურდღელი, მთლიანად აცმული 2 შამფურზე, მარილი და ცოტა აჯიკა! ვატრიალებთ ნელნელა ნაკვერჩხალზე დაბრაწვამდე და..... ნიამ ნიამ არის ესაც ა შეკაცო, მაგას არ ვამბობ ბატონოოო ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#7
|
||
![]() პროფესიონალი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 4,677 რეგისტრ.: 26-December 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Georgia, Tbilisi წევრი №: 587 ![]() |
monadire. ja_ja დაგიშალათ ვინმენ თქვენი რეცეპტების დადება? ოღონდ ცოტა გააფორმეთ და ისე.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#8
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 11,796 რეგისტრ.: 7-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 8 ქალაქი:Tbilisi ![]() |
სურათზე მე კერძის გემოს ვერ ვხვდები რომ არ მოგატყუოთ , live-ია საჭიროა ციტატა არ გინდა მერე რო ეს ყველაფერი ლაივში გააკეთო?? ვეთანხმები გამკრელიძის დასკვნას ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#9
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 1,799 რეგისტრ.: 17-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: rustavi წევრი №: 212 ![]() |
geojorjika ისე თქვენ მგონი სისხლისგან კარგად დაცლილ ცხოველებს მიირთმევთ არა? ![]() ![]() კურდღელს უხდება ბლომად სთაფილო და ცხიმად გამდნარი ''სალა'' ეხლა არ დაიწყოთ გარეულ კურდღელს სტაფილო ცოცხალს არ უჭამია და ქვაბში რად უნდაო ![]() ხვალ მეც დავწერ ჩემებურ, ანუ წაკითხულ რეცეპტს. მომზადებული მავს და მაგარია
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#10
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Administrators პოსტები: 11,796 რეგისტრ.: 7-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 8 ქალაქი:Tbilisi ![]() |
iorama ციტატა სთაფილო ჰო კიდევ ჩორნი ფერეცი და დოლმა ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#11
|
||
![]() ცნობის მოყვარე ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 128 რეგისტრ.: 16-March 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,222 ![]() |
ilariona მეგობრების შემთხვევაში ჩაციებული ათიანი გამოგრჩა, (წითელი)
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 9th May 2025 - 09:17 AM |
Hosted by Pro-Service |