![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 1,799 რეგისტრ.: 17-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: rustavi წევრი №: 212 ![]() |
მოკლედ ხალხნო როგორც პნევმატიკით ნადირობის მოყვარულმა მინდა ეს თემა გამოვაცოცხლო და თქვენს მიერ მონადირებული ქედნის ჩემებური მომზადების რეცეპტი გაგიზიაროთ. იქნებ მოგეწონოთ ![]() ტაკ. საგულდაგულოდ გავასუფთავოდ 2 ქედანი და მოვხარშოთ(მკვრივი ხორცის გამო). სასურველია თუ პირველი წამოდუღების წყალს გამოვუცვლით. შემდეგ ვიღებთ ქედნებს და 70-80გრ კარაქში და 40-50გრ ზეთში ჩავბრაწოთ. როცა ხორცი შეწილდება ჩავყაროთ 3 თავი მგვად დაჭრილი ხახვი და ჩავშუშოთ თავმოხდილი. ხახვიც რომ ჩAიბრაწება ვამატებთ ცოტა ტომატს(სიწითლისათვის).კარგად გავხსნით საკუთარვე ბულიონში.მასა რომ წამოდუღდება მოვასხათ 50გრ შავი ღვინო.10 წუთის მერე ჩავწურავთ ნახევარ ლიმონს.ან მეტს.კომუ კაკ. დავამატოდ ცოოტაოდენი ხმელი სუნელი. ცოცხალ მწვანილს არ ვუშვრები.მე არ მომწონს. მარილი და სიმწარე გემოვნებით. სულ ეს არის. მიირთვით ცხლად. გაამოთ ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 280 რეგისტრ.: 9-April 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi წევრი №: 353 ქალაქი:თბილისი ![]() |
ისე გემრიელად აღწერე მომზადების წესი რომ ნერწყვი მომადგა, რომ ჩამოვა ჩემი ფიშტო მზადავარ მივადგე ქედნებს ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 806 რეგისტრ.: 27-July 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi წევრი №: 147 ![]() |
მართლა ძალიან გემრიელად აღწერე, ნადირობის სეზონი რომ გაიხსნება, აუცილებლად მოვინადიროთ ქედნები და დავაგეოვნოთ ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#4
|
||
![]() ზეზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 2,912 რეგისტრ.: 22-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 226 ![]() |
ვა საღოლ იორამ. კარგი რამე მოიფიქრე. იმედია ამ დიდებული რეცეპტით მომზადებულ ქედნებს, მალე მივირთმევთ.მშვენიერი თემაა,საჭიროც. ყველა პატივცემულ აირგან სერვეზე, მსგავსი თემები დიდი პოპულარობით სარგებლოს.იმედია მარტო თოფის ცკაპუნით არშემოისაზღვრება ჩვენი პატივცემული საზოგადოება და რეცეპტებით გავამდიდრებთ ამ თემას.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#5
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 1,799 რეგისტრ.: 17-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: rustavi წევრი №: 212 ![]() |
ჩემი თავი გენაცვალოთ.მე არ მეზარება. მტავარია სეზონი გაუხსნას და დავცხოთ ყვეანაირად ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#6
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 318 რეგისტრ.: 21-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: baTumi წევრი №: 224 ![]() |
იხვი კარგად გავასუფთაოთ,შიგთავსის ამოღების შემდეგ გამოტენეთ მოწალული ბრინჯიტ და ბრინჯს ჩაატანეთ ერთი გათლილი ვაშლი და ამოკერეთ,ამის შემდეგ შედეტ ღუმელში ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#7
|
||
![]() ზეზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 2,912 რეგისტრ.: 22-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 226 ![]() |
ციტატა(ria2204 @ 4th May 2010 - 08:21 PM) იხვი კარგად გავასუფთაოთ,შიგთავსის ამოღების შემდეგ გამოტენეთ მოწალული ბრინჯიტ და ბრინჯს ჩაატანეთ ერთი გათლილი ვაშლი და ამოკერეთ,ამის შემდეგ შედეტ ღუმელში ესე ესე გამოცოცხლდით გურმანებო და პოვრებო! ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#8
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 318 რეგისტრ.: 21-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: baTumi წევრი №: 224 ![]() |
ციტატა(kakha @ 4th May 2010 - 10:53 PM) რამდენხანს უნდა იყოს ეგ იხვი ღუმელში რომ შეიბრაწება გამოიგე ![]() ციტატა(kakha @ 4th May 2010 - 10:53 PM) კომშით უფრო არაჯობებს ვითომ იხვი რომ გექნებათ ისეც სინჯეთ და ასეც მე კაი ხანი არ მექნება ვიცი ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#9
|
||
![]() Rastafari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 3,795 რეგისტრ.: 3-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1 ![]() |
მაგრად მომეწონა! მართლა ნერწყვები წამოვიდა ![]()
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 30th April 2025 - 08:40 PM |
Hosted by Pro-Service |