![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 1,799 რეგისტრ.: 17-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: rustavi წევრი №: 212 ![]() |
მოკლედ ხალხნო როგორც პნევმატიკით ნადირობის მოყვარულმა მინდა ეს თემა გამოვაცოცხლო და თქვენს მიერ მონადირებული ქედნის ჩემებური მომზადების რეცეპტი გაგიზიაროთ. იქნებ მოგეწონოთ ![]() ტაკ. საგულდაგულოდ გავასუფთავოდ 2 ქედანი და მოვხარშოთ(მკვრივი ხორცის გამო). სასურველია თუ პირველი წამოდუღების წყალს გამოვუცვლით. შემდეგ ვიღებთ ქედნებს და 70-80გრ კარაქში და 40-50გრ ზეთში ჩავბრაწოთ. როცა ხორცი შეწილდება ჩავყაროთ 3 თავი მგვად დაჭრილი ხახვი და ჩავშუშოთ თავმოხდილი. ხახვიც რომ ჩAიბრაწება ვამატებთ ცოტა ტომატს(სიწითლისათვის).კარგად გავხსნით საკუთარვე ბულიონში.მასა რომ წამოდუღდება მოვასხათ 50გრ შავი ღვინო.10 წუთის მერე ჩავწურავთ ნახევარ ლიმონს.ან მეტს.კომუ კაკ. დავამატოდ ცოოტაოდენი ხმელი სუნელი. ცოცხალ მწვანილს არ ვუშვრები.მე არ მომწონს. მარილი და სიმწარე გემოვნებით. სულ ეს არის. მიირთვით ცხლად. გაამოთ ![]()
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 1st May 2025 - 01:15 AM |
Hosted by Pro-Service |