![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#21
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
temo-777 ციტატა(temo-777 @ 20th March 2016 - 08:26 PM) ლატვიაა მწარმოებელი. არ არის გამორიცხული უბრალოდ ეწეროს და ვინმე ლატვიას ამოფარებული აქ აკეთებდეს. თან ეხლა ისეთი მღვრიე სიტოაციაა ქვეყანაში რო ხელფეხი აქვთ გახსნილი თაღლითებს, დღისით მსიზით მინისტრებს კოჭებს უხვრიტავენ და ტუშონკაში ვინმემ უხარისხო ხორცი თუ გააყოლა ეგ არ უნდა გაგვიკვირდეს. თან ლატვიამ რო მასეთების ჩაყრა დაიწყოს ტუშონკაში ქართველები უკვე 1 წლის დამარხულ კატის ხორც უნდა ვიყენებთ ტუშონკებში ლეგალურად
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#22
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
userman ციტატა(userman @ 21st March 2016 - 11:40 AM) მარა სურათში ნამეტანი დიდი ჩანს , ვიდრე უნდა იყოს . არც ისეთი დიდია. თეფზე დევს სურათზე. აი დაახლოებით ის ზომაა რაც თემის დასაწყოსში ლინკზე დავდე, ციტატა(userman @ 21st March 2016 - 11:40 AM) მე უფრო პარაზითთა რომელიღაც სახეობა მგონია. ესეც ვიფიქრე,მაგრამ საკმაოდ მაგარია.და ვითომ პარაზიტია რამე ესეთი? ან რაღაც ჭია ხო უნდა ყოფილიყო ან რამე შიგნით.მაშინ თვითონ ტუშუნკასაც გემო უნდა ქონოდა შეცვლილი,გაფუჭებული ალბათ
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#23
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
userman ციტატა(userman @ 21st March 2016 - 11:40 AM) მარა სურათში ნამეტანი დიდი ჩანს , ვიდრე უნდა იყოს . არც ისეთი დიდია. თეფზე დევს სურათზე. აი დაახლოებით ის ზომაა რაც თემის დასაწყოსში ლინკზე დავდე, ციტატა(userman @ 21st March 2016 - 11:40 AM) მე უფრო პარაზითთა რომელიღაც სახეობა მგონია. ესეც ვიფიქრე,მაგრამ საკმაოდ მაგარია.და ვითომ პარაზიტია რამე ესეთი? ან რაღაც ჭია ხო უნდა ყოფილიყო ან რამე შიგნით.მაშინ თვითონ ტუშუნკასაც გემო უნდა ქონოდა შეცვლილი,გაფუჭებული ალბათ
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#24
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 264 რეგისტრ.: 31-March 15 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 2,062 ქალაქი:tbilisi ![]() |
აი ეს არის რაც იყო ტუშონკაში
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#25
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 264 რეგისტრ.: 31-March 15 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 2,062 ქალაქი:tbilisi ![]() |
მაგიტომ არ ვჭამ ხინკალს სახინკლეში თუ რესტორანში.სახლში კი ბატონო.აქ ძროხის თავებს აფარშებენ.ენა ცალკე იყიდება.ტვინი ცალკე.დანარჩენი რბილი ხორცი თავისი ტუჩებით ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#26
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
davita76 რამდენს ვეძებდი ესეთ სურათს ვერ ვნახე ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#27
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 264 რეგისტრ.: 31-March 15 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 2,062 ქალაქი:tbilisi ![]() |
temo-777 მეც კაიხანი ვეძებე
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#28
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
სურსათის ეროვნულ სააგენტოს გავაგებინე,ჩემი მონაცემები ჩაიწერეს და მაღაზიის, პირადად სახლში მოგივათო პასუხიო. და რავი რა უნდა მომივიდეს. ესენი არაფრის გამკეთებლები არ მგონია მე.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#29
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 703 რეგისტრ.: 14-November 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 1,830 ქალაქი:თბილისი ![]() |
temo-777 ტუშონკა მზადდება 120 დან 140 გრადუსის ტემპერატურაზე. ამ პირობებში კი ნებისმიერი ბაქტერია და მიკრობი ისპობა, ასე რომ მოწამვლით არ მოიწამლები. შეგრძნებაზე კი რა მოგახსენო, მაგარი საზიზღარი შესახედავია. თუ ტუშონკა ეგრე გიყვარს, გააკეთე სახლში. სწრაფსახარში(სკოროვარკა) ან მულტისახარში ქვაბი დაგჭირდება, დაფნის ფოთოლი, შავი წიწაკა, და მარილი.ისეთი გემრიელი და სურნელოვანი ჩაწუშული(ტუშონკა) გამოდის რომ თითებს მიაყოლებ.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#30
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 2,315 რეგისტრ.: 4-March 10 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 321 ![]() |
Multi-Tool სახლის პირობებში 120 გრადუსის მიღაბა შეუძლებელია, მაქსიმუმ 99 გრადუსი მიიღო, ამიტომ თუ კარგი გაკეთებულია ნებისმიერი მარინადი ან ხორცის კონსერვი ქარხნული ჯობია გემოთიც და უსაფრთხოებითაც. საერთოდ ეგეთი პროდუქტი რაც აქ მინახია, ქართული წარწერით არ უნდა იყიდო. გემო არ უვარგა. სიმინდის კონსერვიც კი უგემურია
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#31
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
ციტატა(koka @ 21st March 2016 - 05:07 PM) გემო არ უვარგა გემოს რაც შეეხება იდეალური გემო ქონდა ![]() სანამ ის არ გამოჩნდა ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#32
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 510 რეგისტრ.: 7-September 10 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 471 ქალაქი:თბილისი ![]() |
![]() ![]() ჯანმრთელობისთვის საშიში არ იქნება, მაგრამ ნამდვილად არასასიამოვნო შეგრძნება დამეუფლებოდა მაგის თეფშზე დანახვისას, ეგ შეგრძნება რაში გადაიზრდებოდა რთული გამოსაცნობი არაა ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#33
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,866 რეგისტრ.: 9-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,256 ![]() |
EnDeL ნამდვილად ეგ არის ![]() temo-777 საშიში არ ყოფილა, ჩვეულებრივი ცილაა ეგეც ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#34
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 703 რეგისტრ.: 14-November 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 1,830 ქალაქი:თბილისი ![]() |
ციტატა(koka @ 21st March 2016 - 05:07 PM) სახლის პირობებში 120 გრადუსის მიღაბა შეუძლებელია, მაქსიმუმ 99 გრადუსი მიიღო, ამიტომ თუ კარგი გაკეთებულია ნებისმიერი მარინადი ან ხორცის კონსერვი ქარხნული ჯობია გემოთიც და უსაფრთხოებითაც. საერთოდ ეგეთი პროდუქტი რაც აქ მინახია, ქართული წარწერით არ უნდა იყიდო. გემო არ უვარგა. სიმინდის კონსერვიც კი უგემურია ძალიანაც შესაძლებელია. თუ უბრალოდ გინდა მოთუშო და არა დასაკონსერვებლად, მაშინ რაც დავწერე ზემოთ ის საკმარისია. დასაკონსერვებლად კი ავტოკლავია საჭირო. მაგ ავტოკლავები კი არის წარმოებისთვის და საოჯახოც. მე მაქ ეგეთი გაკეთებული, სქელკედლიანი ქვაბი ჰერმეტული თავსახურავით, მან9მეტრითა და თერმომეტრით. მაქ მთავარია ნასოსით წნევა აიყვანო 1 ატმოსფერომდე და მერე დუღილის პროცესი მიმდინარეობდეს 2.5 -3 ატმოსფერომდე.
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#35
|
||
![]() ვეტერანი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Root Admin პოსტები: 17,351 რეგისტრ.: 9-February 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: პლანეტა Zorgi წევრი №: 13 ქალაქი:თბილისი ![]() |
მართალია, სკარავარკით დუღილის ტემპერატურას აწევ იმიტომ რომ წნევის ქვეშ ხდება დუღილი, მაღალი წნევისას კი დუღილის ტემპერატურა იმატებს ხოლო დაბალი წნევისას ისევე როგორც მთებში დუღილის ტემპერატურა კლებულობს... EnDeL ჩაგეთვალა სურათი, ლოგიკურათ გასაგები მაინც გახდა რა ჯანდაბაა ეგ უბედურება, მაგრამ თეფშზე მაგას ნამდვილად არავინ ელოდება და არც ტუშონკაში არ უნდა იყოს ეგ უბედურება არანაირი ფორმით და გაგებით... P.S> გადაყრილი ხორცით გაკეთებულ ტუშონკას რა ვუთხარი, ვის გაუგია დარჩენილი ტყავით და ტუჩჩების ანათალით გაკეთებული პროდუქტი მიუთითებს იმაზე თუ რა დამოკიდებულება აქვს მწარმოებელს მომხმარებელთან, ჩემის აზრით ზუსტად იგივე დამოკიდებულებით უნდა უპასუხოს მომხამრებელმა მწარმოებელსაც. მე სოციალური ქსელები არ მაქვს, და სხვები თუ გაავრცელებთ მაგ ინფოს და მოუწოდებთ პაწა ბოიკოტისკენ, იქნებ შემომტანია თუ მწარმოებელი იმაზე რაღაც შეგნებამდე დავიდეს რომ ეგეთი პროდუქტი არ გაიყიდება ბაზარზე და ჯობია არც კი შემოიტანოს. ისე კი მაგ საკითხს სახელმწიფო (შესაბამისი ზედამხედველი და მაკონტროლებელი ორგანოებით) და სასამართლო უნდა არეგულირებდეს
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#36
|
||
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 2,315 რეგისტრ.: 4-March 10 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 321 ![]() |
Multi-Tool ავტოკლავი და კომპრესორი თუ დადგი, მაშინ რა მნიშვნელობა აქ ბეტონის იატაკი სად იქნება, ეგრე გააკეთებ კი ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#37
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Airgun.ge Club პოსტები: 562 რეგისტრ.: 11-February 12 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 1,523 ქალაქი:თბილისი ![]() |
ბაქტერიული წარმონაქმნი არა გრენდაიზერის გამჭოლი დისკები ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#38
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
ციტატა(ja_ja @ 21st March 2016 - 08:37 PM) მე სოციალური ქსელები არ მაქვს, და სხვები თუ გაავრცელებთ მაგ ინფოს და მოუწოდებთ პაწა ბოიკოტისკენ, იქნებ შემომტანია თუ მწარმოებელი იმაზე რაღაც შეგნებამდე დავიდეს აგერ თუ გააზიარებთ კარგი იქნება
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#39
|
||
![]() ცნობის მოყვარე ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 10 რეგისტრ.: 15-April 15 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,067 ქალაქი:თბილისი ![]() |
გამარჯობათ თუ არ ვცდები ვაშლიჯვარში რო ლაბორატორიაა იქ დაადგენენ რა არის მე ვეტერინარი ვარ და ხშირად ვსტუმრობ მაგ ლაბორატორიას
| |
> |
|
|
![]()
პოსტი
#40
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 206 რეგისტრ.: 26-January 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 1,885 ქალაქი:batumi ![]() |
დამთავრებულ ომში ბაქიბუქი ადვილია temo-777 თემო ძმურად პასუხი გაგვაგებინე მაინც რა მოვა, საინტერესოა სურსათის უვნებლობა რა დასკვნას გამოგიგზავნის ![]()
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 27th June 2025 - 02:19 AM |
Hosted by Pro-Service |