![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 510 რეგისტრ.: 7-September 10 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 471 ქალაქი:თბილისი ![]() |
ხალხოო ამაზონიდან მინდა დანის გამოწერა და მაინტერესებს საბაჟოზე ერთ ადგილას გამიკეთებენ? ![]() ![]() ![]() P.S რაღაც არაამქვეყნიური აზრი მოვხიე ამაზონიდან დანის გამოწერა და ჯორჯიაში ჩამოტანა?? ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() გურუ ლამა ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Moderators პოსტები: 4,686 რეგისტრ.: 10-March 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi წევრი №: 50 ქალაქი:თბილისი ![]() |
giorgi-RW1k77X2 ნუ ეგ კონდორი რა გითხრა..... ფორმა მომწონს, მარა დანის ფოლადი არაა ეგ.... უფრო ხმლებში იქნებოდა კარგი..... ჩვეულებრივი მაღალ ნახშირბადიანი ფოლადია, ძააან ხშირად ხმარობენ ხმლებში და გრძელ ნივთებში. მარა დანაზე რამდენად კარგია.... რავი, მოკლეა დანა და გაცილებით უფრო მეტი ნახშირბადიანი ფოლადი შეიძლებოდა ყოფილიყო, ცოტაოდენი ქრომით მაინც, თორე ეს ვაბშე არაა დაცული ჟანგვისაგან (ის შავი საფარველი ისე ასძვრება, როგორც არაფერი...) თან საჭმლისათვის და ეგეთ რაღაცეებზე უფრო უჟანგავი ჯობია, ეგ ფოლადი ადვილად შევა სხვა და სხვა ნივთიერებებთან საჭმელში და შეიძლება გემოც გაუფუჭოს და თვითონაც დაზიანდეს...... მოკელდ, ისევ ბაკი ჯობია.....
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 9th May 2025 - 04:26 AM |
Hosted by Pro-Service |