გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

> ქედანი ღვინით და ლიმონით, რეცეპტ სობსტვენნი)))
iorama
პოსტი May 4 2010, 09:57 AM
პოსტი #1


ზუსტი მსროლელი
****

ჯგუფი: Airgun.ge Club
პოსტები: 1,799
რეგისტრ.: 17-October 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi
წევრი №: 212



მოკლედ ხალხნო როგორც პნევმატიკით ნადირობის მოყვარულმა მინდა ეს თემა გამოვაცოცხლო და თქვენს მიერ მონადირებული ქედნის ჩემებური მომზადების რეცეპტი გაგიზიაროთ.
იქნებ მოგეწონოთ smile.gif

ტაკ. საგულდაგულოდ გავასუფთავოდ 2 ქედანი და მოვხარშოთ(მკვრივი ხორცის გამო). სასურველია თუ პირველი წამოდუღების წყალს გამოვუცვლით.

შემდეგ ვიღებთ ქედნებს და 70-80გრ კარაქში და 40-50გრ ზეთში ჩავბრაწოთ. როცა ხორცი შეწილდება ჩავყაროთ 3 თავი მგვად დაჭრილი ხახვი და ჩავშუშოთ თავმოხდილი.

ხახვიც რომ ჩAიბრაწება ვამატებთ ცოტა ტომატს(სიწითლისათვის).კარგად გავხსნით საკუთარვე ბულიონში.მასა რომ წამოდუღდება მოვასხათ 50გრ შავი ღვინო.10 წუთის მერე ჩავწურავთ ნახევარ ლიმონს.ან მეტს.კომუ კაკ.

დავამატოდ ცოოტაოდენი ხმელი სუნელი. ცოცხალ მწვანილს არ ვუშვრები.მე არ მომწონს. მარილი და სიმწარე გემოვნებით.

სულ ეს არის. მიირთვით ცხლად. გაამოთ drinks.gif
>
გვერდის დასაწყისში გადასვლა
 
+შეტყობინების ციტირება
 
ახალი თემის დაწყება
გამოხმაურებები
foxi
პოსტი May 4 2010, 03:11 PM
პოსტი #2


ზეზუსტი მსროლელი
*****

ჯგუფი: Moderators
პოსტები: 2,912
რეგისტრ.: 22-October 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
წევრი №: 226



ვა საღოლ იორამ. კარგი რამე მოიფიქრე. იმედია ამ დიდებული რეცეპტით მომზადებულ ქედნებს, მალე მივირთმევთ.მშვენიერი თემაა,საჭიროც. ყველა პატივცემულ აირგან სერვეზე, მსგავსი თემები დიდი პოპულარობით სარგებლოს.იმედია მარტო თოფის ცკაპუნით არშემოისაზღვრება ჩვენი პატივცემული საზოგადოება და რეცეპტებით გავამდიდრებთ ამ თემას.
>
გვერდის დასაწყისში გადასვლა
 
+შეტყობინების ციტირება

პოსტი ამ თემაში


მიმდინარე თემაში პასუხის გაცემაახალი თემის დაწყება
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



RSS მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 20th June 2024 - 09:56 AM
Hosted by Pro-Service