![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
მოგესალმებით, ცოტა გული კი აგერევათ,მაგრამ ტუშონკაში ასეთი რაღაც შემხვდა. ![]() რაღაცა მაგარია, წარმოდგენა არა მაქვს რა შეიძლება იყოს. ![]() იქნებ აქ იცოდეს ვინმემ?? თორე გული მერევა. რა ორგანო,ნაწილი, შესაძლებელია რომ იყოს, საქონლის ტუშონკა იყო, დავძებენე გუგლში ასეთ რამეს წავაწყდი http://ng72.ru/news/view/2031 ენის ხაოებია დავიჯერო? სად ატარებენ ამის ანალიზს? ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 703 რეგისტრ.: 14-November 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 1,830 ქალაქი:თბილისი ![]() |
სახლის პირობებში 120 გრადუსის მიღაბა შეუძლებელია, მაქსიმუმ 99 გრადუსი მიიღო, ამიტომ თუ კარგი გაკეთებულია ნებისმიერი მარინადი ან ხორცის კონსერვი ქარხნული ჯობია გემოთიც და უსაფრთხოებითაც. საერთოდ ეგეთი პროდუქტი რაც აქ მინახია, ქართული წარწერით არ უნდა იყიდო. გემო არ უვარგა. სიმინდის კონსერვიც კი უგემურია ძალიანაც შესაძლებელია. თუ უბრალოდ გინდა მოთუშო და არა დასაკონსერვებლად, მაშინ რაც დავწერე ზემოთ ის საკმარისია. დასაკონსერვებლად კი ავტოკლავია საჭირო. მაგ ავტოკლავები კი არის წარმოებისთვის და საოჯახოც. მე მაქ ეგეთი გაკეთებული, სქელკედლიანი ქვაბი ჰერმეტული თავსახურავით, მან9მეტრითა და თერმომეტრით. მაქ მთავარია ნასოსით წნევა აიყვანო 1 ატმოსფერომდე და მერე დუღილის პროცესი მიმდინარეობდეს 2.5 -3 ატმოსფერომდე.
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 26th June 2025 - 12:35 AM |
Hosted by Pro-Service |