![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
პოსტი
#1
|
||
![]() მაძიებელი ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 419 რეგისტრ.: 7-November 14 ნიკის ჩასმა ციტირება წევრი №: 2,006 ქალაქი:tbilisi ![]() |
მოგესალმებით, ცოტა გული კი აგერევათ,მაგრამ ტუშონკაში ასეთი რაღაც შემხვდა. ![]() რაღაცა მაგარია, წარმოდგენა არა მაქვს რა შეიძლება იყოს. ![]() იქნებ აქ იცოდეს ვინმემ?? თორე გული მერევა. რა ორგანო,ნაწილი, შესაძლებელია რომ იყოს, საქონლის ტუშონკა იყო, დავძებენე გუგლში ასეთ რამეს წავაწყდი http://ng72.ru/news/view/2031 ენის ხაოებია დავიჯერო? სად ატარებენ ამის ანალიზს? ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
> |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 703 რეგისტრ.: 14-November 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 1,830 ქალაქი:თბილისი ![]() |
temo-777 ტუშონკა მზადდება 120 დან 140 გრადუსის ტემპერატურაზე. ამ პირობებში კი ნებისმიერი ბაქტერია და მიკრობი ისპობა, ასე რომ მოწამვლით არ მოიწამლები. შეგრძნებაზე კი რა მოგახსენო, მაგარი საზიზღარი შესახედავია. თუ ტუშონკა ეგრე გიყვარს, გააკეთე სახლში. სწრაფსახარში(სკოროვარკა) ან მულტისახარში ქვაბი დაგჭირდება, დაფნის ფოთოლი, შავი წიწაკა, და მარილი.ისეთი გემრიელი და სურნელოვანი ჩაწუშული(ტუშონკა) გამოდის რომ თითებს მიაყოლებ.
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 26th June 2025 - 06:25 AM |
Hosted by Pro-Service |