![]() |
![]() |
![]() |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია ) |
![]() |
![]() |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() ზუსტი მსროლელი ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 1,736 რეგისტრ.: 10-January 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 628 ![]() |
|
> |
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
||
![]() მსროლელი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 703 რეგისტრ.: 14-November 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი წევრი №: 1,830 ქალაქი:თბილისი ![]() |
რა გითხრა? ეგრე თქვა იმ კაცმა და შეეკითხე თუ გინდა. ის კი რომ მოხარშული ჯობია მოუხარშავს გამძლეობაში,იმ კაცის დაუსწრებლადაც ვიცოდი.. და რა გითხრა, ზეთში ვხარშავო. აზრი? სელის ძეთში ხარშვა დაჯდება ძვირი. თვითონ ძეთი ღირს სადღაც 12 ლარი 200 გრამი და შენი აზრით რამდენი დასჭირდება რომ მთლიანათ კონდახი ჩაიძიროს? თან რამდენს შეიწოვს. და ტიპი ამბობს ეს ყველაფერი +მასალა+დამზადება 170 ლარიო. ხელოსნები ცდილობენ პროდუქტს ნაკლები თვითღირებულება ჰქონდეს. და იმი თქმა გინდა, რომ ისეტ რაღაცეებზე დაიწყებენ ჩალიჩს, რასაც აზრი არა აქვს. მარათალია ხე სიმკვრივეს იღებს ხარშვისას ოღონდ ყველა არა და მაგას ორთქლიც კარგად ართმევს თავს. კონდახი კი რომ მგარი და ლამაზი იყოს, აკეთებენ დახვეული მერქანისაგან, მხედველობაში მაქვს კაკალი. ან სულაც ლამინირებულს აკეთებენ.
| |
> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 13th June 2025 - 01:12 PM |
Hosted by Pro-Service |