ესეიგი დღეს სამსახურიდან გამოვედი და სახლისკენ ზღვით წამოვედი თან ჩემი ახალი ზ.დ.პ-ს ჰატსან 95-ის გასინჯვა მინდოდა , გულიოს გუნდი დაფრინავდა ზღვის პირას , ჩავედი მანქანით და დაახლოვებით 15-25 მეტრში 3 გასროლა გავაკეთე 3-ივე მოვინადირე
გავასუფთავე, ამოვაჭერი მხოლოდ გულ-მკერდი , გავრეცხე კარტოფილი
წავუსვი მარილი, შავი წიწაკა და ერბო, ცალ ცალკე გავახვიე ფოლგაში და შევუშვი 220 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 45 წთ (მეგონა ნაკლები დასჭირდებოდა მაგრამ კიდევ აიტანდა ერთი 5-7 წუთს)
შემდეგ ვიყიდე კონსერვირებული შამპინიონები , მოვთუშე ერბოში და დავუმატე სლივკები , როგორც კი შესქელდა გამოვრთე ცეცხლი
საბოლოოდ გამოიყურებოდა ასე და იყო გემრიელი
მოკლედ ასე